Remco Evenepoel, Victor Campenaerts en Dylan Teuns staan kopman Wout van Aert bij op het WK op de weg in Leuven.
Volledig scherm
Remco Evenepoel, Victor Campenaerts en Dylan Teuns staan kopman Wout van Aert bij op het WK op de weg in Leuven. © PN/Belga

Van Aert krijgt Evenepoel en Teuns mee, Wellens valt uit de boot: “Meer renners ontgoocheld dan dat ik er blij heb gemaakt”

WielrennenWout van Aert kent z’n ploegmaats voor het WK wielrennen in Leuven op 26 september. Onze landgenoot wordt bijgestaan door Tiesj Benoot, Yves Lampaert, Jasper Stuyven, Tim Declercq, Remco Evenepoel, Dylan Teuns en Victor Campenaerts. Bondscoach Sven Vanthourenhout: “Ik ga ervan uit dat ik een correcte keuze heb gemaakt.”

109 reacties

  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Geen Belg wordt Wereldkampioen .Waarom ?3 van Quick Step voor wie gaan die rijden denk je ?Van Aert krijgt geen enkele ploegmaat mee zelf Van Hooydonck niet !!
  • Lisette Van Eester

    3 jaar geleden
    Waarom moet Van Aert geholpen worden, Merckx reed altijd alles aan flarden, een groot kampioen moet het zelf kunnen.
  • Jacques Decrock

    3 jaar geleden
    Afspraken maken is één, ze naleven is iets anders. Van Aert krijgt geen enkele ploegmaat zelfs zijn trouwe luitenant Van Hooydonck niet. Remco Evenepoel krijgt 2 ploegmaten. Denkt de Bondscoach nu werkelijk dat Evenepoel en ploegmaats in dienst van van Aert zullen rijden? Hoe naïef kan men zijn. En dan Jasper Stuyven helemaal akkoord met zijn selectie, maar rijdt in zijn Leuven en zal zich ook willen tonen, hoe zou je zelf zijn.
  • eddy de decker

    3 jaar geleden
    Evenepoel word wereldkampioen !!
  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    3 van Quick Step. Wat zullen ze doen als Alaphilippe aanvalt denken jullie?