Mathieu Terryn en Marie Wynants doen huwelijk nog eens op glamoureuze wijze over in Portugal

Zanger Mathieu Terryn en Marie Wynants gaven elkaar afgelopen weekend het jawoord. Opnieuw, want het koppel stapte eerder deze zomer al in het huwelijksbootje in ons land, maar deed dat nog eens over in de Portugese Algarve.

Lien Lammens
Bron: Instagram

Op Instagram konden fans alles volgen. Zo is te zien dat Marie koos voor een set ringen van het Antwerpse duo Wouters & Hendrix. Op de middenvinger koos de fotografe voor een set van zeven ringen, de zogenaamde chapter rings in 18 karaat goud. De wijsvinger werd dan weer versierd met een opvallend, groen kristal.

Maar dat was nog niet alles. Voor de gelegenheid trok Wynants een elegante trouwjurk aan, die meedanste op het Portugese briesje. De halterjurk werd achteraan de nek nonchalant vastgeknoopt en dwarrelde over het diep uitgesneden rugdecolleté. Voor het avondfeest ruilde ze de witte japon in voor een korte jurk bezet met pailletten.

Op het feest waren ook enkele bekende gasten aanwezig. Zo kwamen onder meer acteur Kevin Janssens en Kat Kerkhofs mee feesten.

 ©  Instagram

 ©  Instagram

 ©  Instagram

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer