Volgens Ryanair-topman Michael O’Leary zijn de vliegtuigen te duur.
Volledig scherm
Volgens Ryanair-topman Michael O’Leary zijn de vliegtuigen te duur. © EPA

Ryanair blaast bestelling bij Boeing af na tien maanden onderhandelen

Budgetvliegmaatschappij Ryanair heeft na maandenlang onderhandelen de gesprekken met vliegtuigbouwer Boeing over een bestelling van nieuwe Max 10-toestellen beëindigd. De twee konden het niet eens worden over de prijs.

7 reacties

  • jean pierre leemans

    3 jaar geleden
    O Laury zal zijn reden hebben Niet alleen de prijs zal een rol hebben gespeeld,ook andere zaken
  • Riff Moyens

    3 jaar geleden
    Zaken doen draait om geld...
  • Nick Caluwé

    3 jaar geleden
    GELD, alles draait om geld, nix anders dan geld
  • Hugo COOLSAET

    3 jaar geleden
    Boeing zal natuurlijk zijn verliezen van het voorbije jaar willen goedmaken, verliezen waar zij zelf ten volle 100% voor verantwoordelijk zijn. Beter zou zijn dat de aandeelhouders deze verliezen voor 100% voor hun rekening nemen zodat het bedrijf met een propere lei kan voortdoen inplaats van het hard te spelen en te trachten die slechte jaren te compenseren . Boeing weet als geen ander wat hun reele en normale kostprijs is. En ze moeten ook hun imago teruig oppoetsen en dat kost ook geld.
  • Piet Bol

    3 jaar geleden
    Net daarom kunnen zij goedkoop vluchten aanbieden, sterk onderhandelen. Niet vergeten dat we voor Sabena fortuinen hebben betaald met belastinggeld, maar daar hadden de mensen die het zich konden veroorloven met hen te vliegen, veel beenruimte. Ryanair maakt winst, wat een Belgische maatschappij nog niet gelukt is.