De zwaar beschadigde 'General Lee' van 'Bo Duke' uit de tv-serie Dukes of Hazzard (1979-1985).
Volledig scherm
De zwaar beschadigde 'General Lee' van 'Bo Duke' uit de tv-serie Dukes of Hazzard (1979-1985). © Twitter/John Schneider

‘General Lee’ van hoofdrolspeler Dukes of Hazzard zwaar beschadigd door orkaan

John Schneider, één van de twee hoofdrolspelers uit de tv-serie ‘Dukes of Hazzard’, zegt dat hij vastbesloten is om zijn geliefde General Lee-replica te herstellen nadat de auto tijdens orkaan Ida door een boom was verpletterd.

5 reacties

  • Marjan Frankie

    3 jaar geleden
    Das dan ook maar 1 van de +50 modellen dat dan beschadigd is er zijn er wel meer dan 100 defect gereden tijdens de opnames en ze hadden er nog + 100 reserve ... Ik zie het probleem niet behalve dan de overconsumptie
  • Jean Vermote

    3 jaar geleden
    Bart Verwegen, begrijp ik wel. maar het maakt deel uit van de geschiedenis van de V.S. en dus kun je die niet zomaar wegstoppen. De burgeroorlog is een belangrijk moment in de V.S. en heeft bepaald welke richting men verder ging. Hadden de Zuiderlingen gewonnen was de V.S. een totaal ander lang geweest nu.
  • Rudolf Jorissen

    3 jaar geleden
    dat is maar ene van de zoooo vele hoor, heeft misschien nog nooit in de reeks meegedaan
  • Bart Verwegen

    3 jaar geleden
    De wagen draagt niet alleen die naam, maar heeft ook de vlag van de zuidelijke staten bovenaan. Die staat onder andere voor de slavernij die de zuiderlingen zo vurig bleven verdedigen, maar anderzijds ook voor de goede muziek die daar gemaakt werd.
  • Dirk Jansen

    3 jaar geleden
    Oei oei gaan ze die wel nog mogen herstellen wegens de politieke correctheid omdat de wagen de naam draagt van een generaal van de zuiderlingen !