kfdfkùdfkdùfkd
Volledig scherm
PREMIUM
kfdfkùdfkdùfkd © Photonews

Onze opinie. De arbeidsmarkt hervormen? Een partijtje kleurenwiezen is beter om elkaar kleur te doen bekennen dan de zoveelste praatbarak

15 reacties

  • Patrick Van Lersberghe

    3 jaar geleden
    De arbeidsmarkt hervormen doe je niet in de krant, maar aan de onderhandelingstafel met overleg tussen de verschillende actoren. Net zoals de hervorming van het pensioenstelsel is het een aartsmoeilijk en delicaat dossier dat met de jaren, door de vele toegekende uitzonderingen, nog ingewikkelder werd.
  • yvo mast

    3 jaar geleden
    En maar blijven kibbelen met zijn allen. Precies de EU bijeenkomsten van veel verdieners maar weinig uitkomsten. Laten we eens vragen aan de bevolking hoeveel regeringen we nodig hebben, en wat deze eigenlijk willen. De politici staan dikwijls veel te ver van de gewone mens maar te dicht bij hun voorzitter.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Nederland heeft geen werkzaamheidsgraad van 80%. De helft van hun werknemers heeft een deeltijdse baan. Vrouwen zelfs 73%. En in aantal uren op een heel jaar werken ze gemiddeld beduidend minder dan bij ons.
  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Vivaldi de regering die het anders ging doen transparant hoffelijk samenwerken oplossingen zoeken.Deze regering doet niks dan kibbelen ze staan met getrokken messen over elkaar zo vriendelijk en begripvol zijn ze voor elkaar.Hopelijk halen ze 2022 niet dan zal de kiezer laten zien wat ze van Vivaldi vonden.
  • christiane dewaele

    3 jaar geleden
    Best eens beginnen met een hoop politiekers hun C4 te geven en hun pensioentje te halveren en belasten zoals de gewone werkmens en er zal geld genoeg zijn voor deftige pensioenen en om mensen aan het werk te zetten. Hoewel als men belastingen op werken verminderd zodat werken terug loont dit nog meer aarde aan de dijk zou brengen. Iemand die niet wil werken krijgt een maandelijkse vergoeding en kan van alle voordelen genieten zodat hij op het eind van de maand meer verdient dan een werkmens