Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Twee spelers met 7 op 10, ook vier met een vijfje: “Hij had de patron moeten zijn, maar ontgoochelde”

Rode DuivelsEen erg vlakke prestatie van de Duivels tegen Wit-Rusland en een zuinige 0-1-zege, met ook weinig uitschieters in ons rapport. Twee spelers staken er wel bovenuit, in tegenstelling tot vier Duivels die het moeten doen met een 5 op 10. Onze beoordeling met telkens een punt op 10 voor elke speler.

22 reacties

  • Erik De baene

    3 jaar geleden
    Saelemaekers was de beste van alle 22+ invallers. En toch maar een 6?
  • Leon Mertens

    3 jaar geleden
    Hello Martinez stelt altijd ex spelers vamn Rsca op ,zeer zwakke ploeg Thielemans nul ,Praet buiten goal zwak ,Batshuayi nul hoelang deze man heeft geen enkele prijs gehaald wat zit hierachter de supporters zijn hem beu,en zelf met de beste spelers nooit geen prijs !!
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    De punten zijn wat ze zijn, wel een beetje dubbel. België is een klein voetballand en kan onmogelijk twee volwaardige elftallen op de mat brengen. Dat is nu wel duidelijk met de reserven aan de aftrap. Verdediging weer vrij zwak en de tot grote leider gebombardeerde Tielemans. 0. Hij kan het niet en al zeker niet bij de RD. We zullen nog een vijftal jaar met de oude gouden verder moeten + bv, CDK? Maar die moet het ook nog bewijzen ook al heeft al met succes in de CL gespeeld.
  • grootaert rené

    3 jaar geleden
    Onwaardige ploeg van Rode Duivels met slechte spelers als Lukebachio,Batschuay Tielemans ea...Alleen Hazard en Salemaeckers en Benteke waren goed!De trainer Martinez die zijn ploeg nooit leert SNEL en VOORUIT te spelen dient dringend te worden ontslagen!
  • Ivo Matthys

    3 jaar geleden
    niet zozeer de oudjes zijn nodig maar wel de "juiste" jongeren. maar die blijven op de bank zitten omdat Martinez zijn vriendjes moet tevreden houden