Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rusland - België

136 reacties

  • Stefan Andries

    3 jaar geleden
    All lives matters, en respect moet van alle kanten komen... Dat knielen wordt meer en meer een parodie op wat ooit het maken van een statement was. Batshuayi blijft een geweldige voetballer, alleen spijtig dat hij zo weinig speelminuten en waardering krijgt.
  • Lucas Vandebrug

    3 jaar geleden
    Michy Batshuayi is de enigste met verstand , behalve tijdens de match . Black Lives Matter knielen is achterhaald . En betekenis heeft het ook niet meer , het begint zelfs vervelend te worden . All Lives Matter zou de slogan moeten zijn als je de filmpjes op YouTube eens goed bekijkt .
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Dat is dan ook zowat het enige wat er over hem te vertellen valt. Mee ondergegaan in de zeer zwakke ploeg prestatie. Het is z’n volste recht niet te knielen.vond knielen altijd al te onderdanig.
  • ralph mertens

    3 jaar geleden
    Het heeft nooit waarde gehad. Net zoals blm geen verbetering heeft gebracht. Integendeel. Het heeft enkel nog meer verdeeldheid gezaaid.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Hij was er gewoon niet bij met zijn hoofd en was te laat. Ook in de wedstrijd. Net telkens te laat in de actie. Vergeten om terug te keren uit buitenspel.