Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Belarus BLR
0
EINDE
1
België BEL
  • Dennis Praet Goal 33'

Matchwinnaar Dennis Praet bezorgt experimentele Rode Duivels zuinige zege tegen Wit-Rusland

Rode DuivelsZieltjes won een experimenteel Belgisch elftal niet in Kazan, punten wel. Met dank aan een knap schot van Dennis Praet. En zo sluiten de Duivels een weinig benijdenswaardig drieluik alweer met 9 op 9 af. Op naar de Nations League begin oktober en het WK in Qatar volgende winter.

40 reacties

  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Als deze match al voor iets goed was, dan wel om een aantal spelers met de voeten op de grond te zetten. Ze weten nu waarom ze normaal niet spelen, of ze zouden het moeten weten althans. Het gerommel en de onnauwkeurigheden waren nooit ver weg. Waar de verheerlijking van Saelemaeckers vandaan komt weet ik niet. Ik onthoud vooral slechte voorzetten en balverlies van hem, en komt nog niet tot aan de enkels van Mertens vooralsnog. Zonder Tielemans zou het nog veel erger zijn geweest ...
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    3 jaar geleden
    Ik heb vingers en duimen afgelikt bij deze heroïsche match tegen de heldhaftige Wit-Russen die al 147 matchen ongeslagen waren in Kazan.Ik ga mij deze knalprestatie in 3021 nog herinneren alsof het gisteren was, maar dan liefst met een andere trainer aub.Een winner die goud mee naar huis brengt ipv cava zonder bubbels en churros.Proud to be a Belgian!
  • Natalie Docx

    3 jaar geleden
    praet man van de match? saelemakers was veel gevaarlijker en overal aanwezig
  • KAREL DE BONTRIDDER

    3 jaar geleden
    Saelemaekers heeft mij positief verrast - hij is vinnig aan de bal en maalde heel wat kilometers af... Deed ook verdedigend goed werk... Anderzijds woog Lukebakio te weinig op de verdediging... Ik denk dat de veredelde "reserven" slechts terug hun opwachting mogen maken in de terugmatch tegen Estland...
  • Lowi Verborgt

    3 jaar geleden
    Martinez heeft toch 1 goede keuze gedaan. Hij heeft de Ketelaere niet opgesteld. Wij kunnen een tweede van Aken missen als kiespijn.