DPG Media
Volledig scherm
PREMIUM
© DPG Media

Van kindsterretje in ‘#LikeMe’ tot 4 miljoen streams pér nummer: wat is het succesrecept van Camille?

MuziekIederéén moet wat van haar vuurwerk hebben. In elk muzikaal tv-programma duikt ze op, van popster in ‘Tien Om Te Zien’ tot een troostende schouder in de ‘Regi Academy’. En op muziekplatformen ontpopt ze zich tot Vlaanderen jongste streamingwonder met gemiddeld 4,2 miljoen streams pér nummer. Camille (20) is haar rol van kindsterretje in ‘#LikeMe’ met verve ontgroeid. “Ze is misschien niet de allerbeste zangeres, maar dat is Madonna ook niet”, verklaren kenners haar rijzende ster.

11 reacties

  • Harry Demonseau

    3 jaar geleden
    Camille is een leuke, toffe meid die er goed uit ziet maar vooral ook een geweldige stem heeft. Als je dat niet hoort, tja, dan is het hoog tijd dat je op zoek gaat naar een goede oorarts.
  • Katia Vermaelen

    3 jaar geleden
    Los van uiterlijk, vriendelijkheid enz, het zingen vind ik allesbehalve. Zowel in de clip die ik zag van Vuurwerk als in het programma met het lied van Natalia ging ze met grote regelmaat serieus de mist in. Met zijn momenten gewoonweg vals gezongen. Zegt niemand uit haar omgeving dat dan niet tegen haar persoonlijk ? Leuk dat ze het probeert, maar verder...
  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    Haar looks en jonge outfits. K3 scoorde in het begin ook prima bij de papa's. En ik vind het liedje wel ok. Kan in dansfilm van jaren 80. Beetje throwback.
  • Jan De Vos

    3 jaar geleden
    TOP, TOP, TOP, wereldklasse. Dit liedje en Kamille moet een wereldhit worden
  • Gilbert Geldof

    3 jaar geleden
    Telkens ik het liedje "vuurwerk" op de radio hoor zoek ik een andere zender. Als je dan de nieuwe ABBA daartegenover hoort, wat een verademing.