©  AFP

Braziliaanse voetballegende Pelé deelt hoopgevend nieuws na operatie

Voetballegende Pelé “herstelt goed” na de ingreep die hij afgelopen weekend heeft ondergaan. Dat meldt de 80-jarige Braziliaan op sociale media. Hij heeft een operatie ondergaan om een vermoedelijke tumor in de dikke darm te verwijderen.

Jonas Withouck
Bron: BELGA

Drievoudig wereldkampioen (1958, 1962 en 1970) Pelé werd zes dagen geleden opgenomen in een ziekenhuis in São Paulo. De oud-speler van Santos en New York Cosmos sukkelt al jaren met zijn gezondheid. Hij onderging verschillende operaties aan zijn heup. Pelé had ook problemen met zijn wervelkolom en knie. Enkele jaren geleden werd bij hem een niersteen verwijderd.

De tumor werd gevonden tijdens een routineonderzoek naar hart- en bloedvaten en laboratoriumonderzoek van de afgenomen monsters, zo meldde het ziekenhuis. “Gelukkig ben ik eraan gewend om grote overwinningen met jullie te vieren. Ik ga deze wedstrijd tegemoet met een glimlach op het gezicht en heel veel optimisme”, meldde Pelé eerder al.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer