Batshuayi knielt niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Batshuayi knielt niet. © VTM

Knielde Batshuayi bewust niet voor ‘Black Lives Matter’? Of was het gewoon verstrooidheid?

RODE DUIVELSEr viel niet naast te kijken voor de aftrap van Wit Rusland-België: terwijl alle andere Rode Duivels knielden voor ‘Black Lives Matter’, bleef Michy Batshuayi gewoon staan. Sommigen opperen dat ‘Batsman’ mogelijk gewoon verstrooid was, maar in zijn entourage wordt een bewuste daad niet uitgesloten.

23 reacties

  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Ze willen dat iedereen gelijk behandeld wordt , dat ze beginnen met evenveel belasting en andere lasten te betalen als een ander. Wie betaald hun riante lonen , veel krijgen hun loon van mensen die hun medemens uitbuit , gebruikt als slaaf.
  • Hans Dhulst

    3 jaar geleden
    Dit was een mooi statement, alleen is de kracht, de impact ervan na verloop van tijd verloren gegaan. Nu blijft er alleen nog het symboliek ervan over. Rascisme, haat omwille van kleur, afkomst, geloof, gender,... zal spijtig genoeg nooit weggaan, al zou het van de wereld wel een mooier geheel maken als iedereen de ander als zijn evenwaardige medemens. Het knielen maakt van hen geen betere, sommigen knielen omdat ze denken dat het nu zo moet maar of ze daar 100%achterstaan is maar de vraag
  • lodewijk maesen

    3 jaar geleden
    ook op dat gebied beter dan lukaku
  • francis depoorter

    3 jaar geleden
    Mag een mens een eigen mening hebben ? Zelf zou ik knielen.
  • Mario Roman

    3 jaar geleden
    Dat knielen mag gerust stoppen, dat geeft geen enkele meerwaarde en is een politiek statement. Dus afvoeren