Gert Verhulst reageert op kritiek ‘K2 zoekt K3': “Ik heb jongens gezien die meteen tussen Marthe en Hanne kunnen staan”

Nog één dag nagelbijten en dan start ‘K2 zoekt K3' op VTM. Het programma van het najaar gaat al weken over de tongen, niet in het minst op sociale media. Gert Verhulst snoert de criticasters alvast de mond en  sluit na de eerste opnames zeker niet uit dat er een mannelijk K3'tje bijkomt. En Gert doet ook nog enkele andere opvallende uitspraken in deze nieuwe Showbits met Jarne en Senne.

51 reacties

  • San Pauwels

    3 jaar geleden
    Het maakt niks uit of het een vrouw of man wordt, maar in bepaalde gevallen moet de tekst van de liedjes aangepast worden, bijvoorbeeld "Tele-romeo" wordt dan afgewisseld met Tele-julia :-D
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Als het maar geld opbrengt voor verhulst natuurlijk ...! Tegenwoordig is " normaal " zijn niet meer normaal blijkbaar ...🙄
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Te gek voor woorden ...🙄 De wereld wordt zitter met de dag ...
  • Tom Van Calster

    3 jaar geleden
    Ik zie hier vooral veel sexisme van vrouwen . Wat kan het jullie volwassenen nu schelen of er een jongen of een meisje bij K3 komt, komaan het zeg. Grow up.
  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    allemaal show niets meer en minder of denk je echt dat er tussen die 2 meiden een jongen zal staan nog in geen 1 miljoen jaar , als je kon gokken was je nu rijk. maar zal geen jongen zijn. allemaal één grote show waar de uitkomt een meisje zal zijn .