© Canary Pete

Sta jij dagelijks in de file? Ontdek hier welk type filerijder je bent

Files of niet, de Vlaming blijft volharden in de auto als ideaal vervoersmiddel om naar het werk te gaan. Dat blijkt uit een onderzoek van Radio 1 en Het Nieuwsblad. Hoe zit het bij jou? Sta jij dagelijks in de file? Ontdek dan hieronder welk type filerijder jij bent en hoeveel dagen per jaar je in de file staat.

redactie

Zo'n driekwart van de Vlamingen rijdt dagelijks of meerdere keren per week met de eigen wagen naar het werk. De meeste pendelaars zitten daarbij dagelijks ruim een uur per dag achter het stuur, een derde van de Vlamingen staat op weg naar het werk regelmatig in de file.

In Antwerpen weten we wat files zijn, sta je niet vast op de Ring, dan is er nog altijd de E34, A12, E313 of E19. We betuigen onze steun aan de moedige pendelaars die deze files dagelijks trotseren. Bereken hieronder hoe rood jouw filebarometer kleurt, deel dit met je vrienden en vraag hen ook jou te steunen in deze dagelijkse strijd.

Ontdek hieronder hoeveel dagen per jaar jij in de file staat en welk type filerijder jij bent:

Hoeveel minuten per dag sta jij gemiddeld in de file naar het werk en terug?

Jij bent een filegroentje. Profiteer van de weinige filetijd die je hebt om even tot rust te komen, of overweeg een fiets?

Jij bent best een ervaren filerijder. Trek het je niet aan, iedereen moet zijn dagelijkse dosis file slikken.

Jij komt in de gevarenzone. Ofwel woon je te ver van je werk, ofwel moet je dagelijks de Antwerpse Ring op. Sterkte!

Jij bent een zware filejunkie! Al gedacht aan een bed op je werk? Zen blijven is de boodschap.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER