VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Maarten Cop is de nieuwe Jelle in ‘Familie’: “Een jaar geleden werd ik al eens gecontacteerd, maar voor een andere rol”

TVIn ‘Familie’ is een oude bekende opgedoken: Jelle Van den Bossche. Hij trok dik twee jaar geleden naar Dubai omdat zijn vader daar een nieuwe job had, maar is nu dus terug. En hij ziet er héél anders uit. Logisch, vroeger werd Jelle gespeeld door Felix Jamaels. Maarten Cop (21), bekend van de Ketnet-reeks ‘Hoodie’, neemt de rol nu van hem over. Tijd voor een kennismakingsgesprek over zijn nieuwe job en de toekomst van zijn personage. En hoe zit dat met die nieuwe intro?

2 reacties

  • Kelly Geets

    3 jaar geleden
    Waarom audities laten doen voor deze rol als jullie waarschijnlijk toch al wisten deze persoon aan te nemen. Lol
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Wie voor ‘familie’ werkt bezoedelt zijn carriere. Wat een rommel!
  1. Paak uit ‘The Voice van Vlaanderen’ worstelde met zijn coming-out: “Mijn ouders aanvaardden mijn homoseksualiteit eerst niet”
    PREMIUM
    TV

    Paak uit ‘The Voice van Vlaanderen’ worstelde met zijn co­ming-out: “Mijn ouders aanvaard­den mijn homoseksua­li­teit eerst niet”

    Paak Kormongkolkul (22), een Belg met Thäise roots, maakte in ‘The Voice van Vlaanderen’ niet alleen indruk met zijn versie van ‘Mercy’ van Shawn Mendes, maar ook met zijn opvallende persoonlijkheid. Voor het eerst kan hij op een podium volledig zichzelf zijn. “Ik dans graag met hoge hakken, want zo omarm ik mijn vrouwelijke kant.” Toch liep zijn coming-out niet van een leien dakje.
  2. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.