Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

De vriendschap van Bart Peeters en Jan Leyers: “Als hij niet naast me zou wonen, zou ik niet de helft doen van wat ik nu doe”

ShowbizzBart Peeters (61) en Jan Leyers (63) zijn al beste makkers sinds hun studententijd, en intussen zijn ze ook al jaren buren. “Onze tuinen grenzen aan elkaar. Met een poortje tussen, want Olga en Ella hebben het niet zo voor onze hond.” Tijdens de pandemie gaven ze elkaar energie en hebben ze niet stilgezeten, en daar stelden wij hen graag enkele vragen over. Een uniek dubbelgesprek over vriendschap, hypochondrie, zwemvijvers, hun kinderen en hun indrukwekkende carrière. “Toen ik leeuwen ging temmen, heb ik mijn vrouw wel om toelating gevraagd.”  

1 reactie

  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Dat zegt genoeg over de vriendschap ?
  1. Ex-winnaars van ‘De mol’ zijn unaniem over wie saboteur is: “Hij gebruikt z'n sympathieke karakter om dingen te laten mislukken”
    PREMIUM
    TV

    Ex-win­naars van ‘De mol’ zijn unaniem over wie saboteur is: “Hij gebruikt z'n sympathie­ke karakter om dingen te laten mislukken”

    De grootste speurtocht van het land nadert zijn apotheose. Wie is ‘De mol’? Wie wint de groepspot? En wie druipt af? Lancelot De Deurwaarder (28), Lloyd Vermeulen (27) en Annelotte De Brandt (29) wonnen alledrie een finale en maken een inschatting. Wat zijn hun ultieme tips om de mol te vinden? Wat deden ze met de buit? En hoe veranderde het spel hun leven? “Ik kreeg alle mogelijke oneerbare voorstellen. In tekst én in beeld.”
  2. ▶ Stef Wauters maakt uitschuivertje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeienavond welkom’”
    HLN Mediawatchers
    9

    ▶ Stef Wauters maakt uitschui­ver­tje: “Het was middag en ik zei uit pure gewoonte ‘Goeien­avond welkom’”

    Sommige aandachtige kijkers is het vorige week opgevallen: op dezelfde dag maakten twee van de meest ervaren tv-presentatoren live een uitschuivertje. In het ‘VTM NIEUWS’ van 13 uur opende nieuwsanker Stef Wauters met ‘Goeienavond. Welkom’. ’s Avonds slaagde Kart Vannieuwkerke erin om mee te geven dat het Europees voetbaloverzicht zou gebracht worden door Aster Nzeyimana, die sinds vorig jaar aan de slag is bij VTM. ‘Dat was puur de macht der gewoonte’, vertelt Stef Wauters in de onze podcast ‘HLN Mediawatchers’ die je hierboven kan beluisteren.