• 85' Goal Yari Verschaeren
  • 87' Goal Joshua Zirkzee
  • Nikola Storm Goal 37'
  • Onur Kaya Goal 90'+1'

Doelpuntenfestijn in het Lotto Park: Anderlecht vernedert KV Mechelen en legt er 7 in het mandje

Jupiler Pro LeagueGala-namiddag in het Lotto Park. Anderlecht vierde de terugkeer van een vol stadion in stijl met een monsterzege tegen KV Mechelen: 7-2. Voor rust maakten de bezoekers het nochtans paars-wit knap lastig, erna hield Anderlecht schietoefeningen en hakte het Malinwa in de pan.

18 reacties

• nico baelde

3 jaar geleden
    Nogmaals, in de tweede helft stond marc Coucke ipv gaetan Coucke in de goal bij KVMechelen, vandaar dat Anderlecht kon scoren.
  • jozef van riel

Idd Frankie. Heb ook genoten van de 2ee helft in het Lotto park (was jij daar ook trouwens?, of bericht getypt van uit uw zetel?). Maar 1 zwaluw maakt de lente niet he!
  • Peter Schelkens

KV moet eens vroeger gaan slapen en weerstand trainen 30 a 40 min goed elke match en dan gedaan. Die Vanlerberge heeft dit jaar enkele cadeau gedaan ok Bateau gaat ook in de fout maar er is niks samenhang.
  • jan boden

De nieuwe Nmecha heet Kouamé.
  • Marc Nijs

De wedstrijd kantelde met de inbreng van Verschaeren. Ben geen supporter van hem maar hij drukte wel zijn stempel.