Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Extra opleidingen voor 1 op de 4 reden om van werk te veranderen: “Liever cursussen dan bedrijfswagen”

Nu we stilaan weer naar kantoor sporen, rijden of fietsen, schiet ook de vraag naar beroepsopleidingen de hoogte in. Na een periode van thuiswerk willen steeds meer werknemers graag iets bijleren -  1 op de 4 zou zelfs van werk veranderen als een andere baas een of meerdere opleidingen zou aanbieden. “Zeker als jongere kan je die vooruitgang niet laten liggen”, vertelt IT’er Pieter Carlier (27). 

12 reacties

  • Wouter Vertongen

    3 jaar geleden
    Het gaat tegenwoordig alleen nog over de betere jobs met hoog loon, bedrijfswagen, thuiswerk en hun carrière. Over de gewone werkman wordt niet gepraat. Uurloon en dat is het. Van deze verwachten men wel dat de motivatie aanwezig is.
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Ze promoten blijkbaar graag de zittende Jobs en dan verschieten ze ervan dat ze mensen tekort komen die met hun handen willen werken. Maar deze kaatste categorie moet het doen met lagere lonen en zonder opleidingen. Dus een tekort aan diegenen die met hun handen moeten werken.
  • Daniel Corstjens

    3 jaar geleden
    Ik zou niet weten wat er plezant is aan opleidingen tenzij voor iemand die hoger op wil geraken, heb deze week 16 uren opleiding moeten volgen , en niet tijdens mijn uren maar in mijn vrije tijd! Ik vermoed dat de baas daar een dikke premie voor krijgt van de staat!
  • Patrick Duyck

    3 jaar geleden
    Onderbetaald , dus jij weet hoeveel iedereen verdiend. Trouwens de markt ligt open , verander
  • viktor van gestel

    3 jaar geleden
    Weinig geloofwaardig !