Remco Evenepoel kan terugblikken op een goed EK.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel kan terugblikken op een goed EK. © Photo News

Moet Evenepoel nu ook tot WK-kopman worden gepromoveerd? Onze chef wielrennen vindt van niet: “Van Aert is in de vorm van zijn leven”

EK wielrennenMoet er nog aan onze WK-tactiek gemorreld worden, na het uitstekende EK wielrennen van Remco Evenepoel? Onze chef wielrennen Marc Ghyselinck buigt zich hieronder over de vraag en vindt dat geen goed idee.

43 reacties

  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Remco kan nog geen koers lezen, daarvoor is hij nog veel te jong, een goed supporter zou dit moeten toegeven en een paar jaar geduld hebben, nu heb je twee soorten supporters, de anti van Aert supporters die liever een hollander zien winnen dan hun eigen landgenoot en de overdreven Remco supporters die te blind zijn om zijn onvolwassenheid te zien, bovendien zullen de Belgen allemaal alles moeten geven voor elkaar om iemand op het podium te krijgen, er zijn ook andere favorieten hé.
  • Theo Collewaert

    3 jaar geleden
    Er is geen enkele plausibele reden waarom Remco zijn kansen zou moeten opofferen voor Wout. Alleen naievelingen denken dat Wout gaat rijden als bvb Roglic enige voorsprong zou hebben. Het landengedoe is voorbijgestreefd . Die renners worden het ganse jaar betaald door hun plodg en sponsors en dan zouden zij moeten rijden voor iemand van een andere ploeg. Voor QS of Jumbo is het gelijk wie wk wordt als het maar 1 van hun is
  • jean-pierre Kerbusch

    3 jaar geleden
    Aan alle Remco haters : hij heeft maar 10 Koersen minder gewonnen dan Wout en dit reeds op 21jarige leeftijd en zonder sprint . Conclusie Remco is veel meer talent dan Wout . Dus waarom zou Remco zijn kansen opofferen voor Wout ?
  • leopold van heurck

    3 jaar geleden
    Wout is veel beter.
  • manuel verdonschot

    3 jaar geleden
    Kan geen sprint winnen . Wat zou hij als kopman betekenen