Wielerbondscoach Sven Vanthourenhout.
Volledig scherm
PREMIUM
Wielerbondscoach Sven Vanthourenhout. © Photo News

Bondscoach Sven Vanthourenhout bevestigt Wout van Aert als kopman voor WK, maar... “Remco krijgt een belangrijke rol”

EK wielrennenTrots op zijn troepen, was Sven Vanthourenhout. En terecht. Want wát reed de Belgische ploeg in Trento een heerlijk efficiënt EK. Zo wil de bondscoach het over twee weken ook zien gebeuren op het WK in Vlaanderen. “Met Wout van Aert als kopman, dat verandert niet. Maar ook met Remco in een hele belangrijke rol.”

42 reacties

  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Soms wint niet de beste maar de slimste, ook dat heb je nodig tijdens de koers.
  • Lisette Van Eester

    3 jaar geleden
    Als Colbrelli 10 jaar ouder is dan Remco zou ik beschaamd zijn om geen meter aan de leiding te rijden, laat staan mijn armen nog omhoog te durven steken. Voor mij is dat puur bedrog.
  • Jozef wyns

    3 jaar geleden
    Niet te verwonderen dat Gilbert, Vermeersch en Teuns de eerste afhakers waren op het EK. Van Gilbert was vooraf geweten dat hij niet zou knechten voor Remco,Vermeersch evenmin na dat akkefietje in de Benelux Tour en Teuns zag hem als gevaar voor zijn ploegmaatje Colbrelli die hij vooraf al ( weinig collegiaal) tot topfavoriet bombardeerde! Drie mis-selecties.
  • pierre samaey

    3 jaar geleden
    Remco moet leren luisteren naar de ervaren mannen had hij geluusterd naar Campenaerts en blijven zitten dan won hij het EK maar doet nog te eigenzinnig.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ik wil toch wel eens zien of VA achter zijn ploegmaat zou gaan jagen! Ze kunnen altijd het excuus inroepen: de benen waren niet zo goed vandaag! En wie kan het tegendeel bewijzen?