Man wil ongeluk in scène zetten, maar vergeet dat Tesla vol zit met camera's

Een inwoner van de Amerikaanse stad Slidell (Louisiana) is gearresteerd, omdat hij deed alsof hij betrokken was bij een aanrijding door een Tesla Model 3. Uit beelden die werden gemaakt door de camera’s van de auto bleek dat hij het ongeval in scène had gezet. 

17 reacties

  • Matt Casters

    3 jaar geleden
    Feline, de Tesla camera's nemen de voor en achterkant op maar ook de 2 zijkanten. Zo hebben ze al veel mensen gepakt die krassen op soms hele reeksen auto's zetten.
  • Dirk Van Brussel

    3 jaar geleden
    Het filmpje zegt meer dan genoeg, meer moet er niet zijn ook niet dat iets ervoor of erna.
  • Feline Noé

    3 jaar geleden
    Hij raakt hem misschien wel nipt aan zijn linkerknie. Maar we weten de context dan ook niet. Je moet altijd enkele minuten ervoor en erna bewaren als je goede bewijst wilt als het gaat om speciale gevallen. Ik neem altijd de voor en achterkant op en ik voel me veel veiliger. Vooral tegen fietsers en hun roekeloos rijgedrag in de stad.
  • Eddy Bae

    3 jaar geleden
    Is enkele jaren geleden in België ook al gebeurd, en dan nog door een illegaal. Uiteindelijk werd hij opgepakt maar ondertusen hadden sommige mensen toch al betaald. Altijd een camera in uw auto op de vooruit, kost maar 75 Euro. en als het kan ook op de achterruit.
  • Jean Francot

    3 jaar geleden
    Prima dat er overal camera’s staan en hangen, het geeft een veiliger gevoel. De enige die iets tegen camera’s hebben zijn diegene die zelf wat te verbergen hebben.