Shutterstock / TTstudio
Volledig scherm
© Shutterstock / TTstudio

Opec verwacht volgend jaar hogere vraag naar olie dan voor corona

EconomieDe wereldwijde vraag naar olie zal volgend jaar het niveau van voor de coronacrisis overstijgen, gedreven door de vaccinaties en het economisch herstel. Dat verwacht de organisatie van olie-exporterende landen (Opec).

9 reacties

  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Lees: Opec gaat de productie verminderen om zo de olie aan een hogere prijs te kunnen verkopen. Volgend jaar betalen we over de twee Euro aan onze pompen.
  • Luc Brouckaert

    3 jaar geleden
    Moet men nu niet beginnen om parallel aan de autosnelwegen fietspaden aan te leggen. Dan kan de OPEC hun olie aan hun kamelen serveren.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Allemaal weer met paard en kar ,een kolenstoof in huis , 1 lamp die brand ,verwarming uit op de slaapkamers ,flanellen lakens en pyjama !
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Ze Gooien daat met de duizenden Miljarden in die Opec landen voor LUXE ..maar 1 Dollar uitgeven aan Milieu ?? Ho maar !! Eigenlijk moeten de Olie producerende Landen de Kosten voor een Groot deel Ophoesten van het Klimaat probleem !! Jaren Super winsten opstrijken en dan Nu nog extra winsten snel snel proberen te maken ?? Zonder enige verantwoordelijkheid voor hun Product OLIE dat zeer vervuilend is te moeten nemen ??
  • Franciscus Willy Nuyts

    3 jaar geleden
    Oe kan da naa,we verbruiken allemaal toch minder ?