.
Volledig scherm
. © Pizza Hut

Remco Evenepoel speelt hoofdrol in reclamespot van Pizza Hut

Time-outRemco Evenepoel is sinds maart dit jaar het gezicht van Pizza Hut. Vandaag lanceerde de bekende pizzaketen een reclamespot, met de 21-jarige wielrenner in de hoofdrol.

6 reacties

  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Gelijk wie er reclame voor maakt, ik eet nooit pizza! Er bestaat veel beter dan dat.
  • Lucas Vissers

    3 jaar geleden
    Zeer gezonde en vormende reclame ! Als het maar geld opbrengt, dat is nu wel duidelijk !
  • Felix Strackx

    3 jaar geleden
    Ik vind de pizza's van Pizza Hut anders wreed lekker. En het klopt dat Remco een gewone jongen gebleven is, zonder sterallures. Denk maar aan het criterium in Putte waar hij na afloop een ijsje ging eten en met iedere fan op de foto ging. Wielrenners hebben trouwens in het algemeen veel minder sterallures dan die pretensieuse dikke nekken van voetballers.
  • Geert Vermuyten

    3 jaar geleden
    Manmanman,…laat ze toch ook wat centen verdienen aan commercials , of is dit alleen weggelegd voor ophoog gevallen sjotterkes ?
  • karl van dyck

    3 jaar geleden
    Dat zulke zaken kunnen of mogen.Begrijpen wie begrijpen kan,een idool voor vele jongeren, die reclame maakt voor een pizza, die de naam pizza niet waardig is, dat weet iedereen die er ooit geweest is. Maar is in handen van Multinational en dan kan en mag alles. Remco doet het voor de centen ,maar denkt niet aan zijn jeugdige supportertjes die denken dat Remco alle dagen een pizza eet. Toen Boonen tijdens zijn carrière een keertje cocaïne snoof had hij een voorbeeldfunctie, Pizza-hut is oke ??