Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Racelegende Jackie Stewart over ‘onvolwassen’ Verstappen: “Hij heeft nog veel te leren, maar naar wie luistert hij?”

Formule 1Racelegende Sir Jackie Stewart (82) zag afgelopen zondag van dichtbij hoe Max Verstappen en Lewis Hamilton op elkaar in de Italiaanse grindbak eindigden. Zijn lezing van het incident: beide coureurs namen onnodig veel risico. Maar: “Als ik baas was bij het team van Verstappen, zou ik zeggen: ‘in godsnaam, doe dit nooit meer’.”

38 reacties

  • Marjan Frankie

    2 jaar geleden
    Als kemphanen hun pad kruisen zal er steeds stof waaien Je kan verdraaien hoe en wat maar Hamilton zag hem links van hem en dan draai je naar links .... goed wetende dat dit fout afloopt echter dacht hij zelf er beter uit te komen dus werd het maar vinger wijzen, ervaring meer, ouder, dit doet er allemaal niet toe, je ziet hem naast u dus je houd plaats, neen dan ben je een slechte verliezer of rijder Simpel
  • Nard Manjen

    2 jaar geleden
    Ale ze doen ook al aan politiek, ondertussen vliegt Hamilton aan 300 per uur en zegt niemand daar iets over. Ahja... Mercedes smeergeld talks
  • Alex Tas

    3 jaar geleden
    Hamilton wordt meer beschermd doordat hij veelvuldig kampioen is... belachelijk... als hamilton echt zo goed is waarom neemt hij dan niet het risico om voor een ander team te rijden?? Wereldkampioen bij verschillende teams laakt u een groter kampioen.
  • rudiger cloots

    3 jaar geleden
    Als een grootheid het al zelf zegt jawatte foei foei.
  • Kelly Verlinden

    3 jaar geleden
    Verstappen is altijd al zo geweest. Net zoals zijn vader. Wie objectief is en zijn roze bril afzet die realiseert zich dat zeer goed.