Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Vlaanderen krijgt 161 extra trajectcontroles: check hier waar je snelheidsboete riskeert

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) wil het aantal trajectcontroles in Vlaanderen opkrikken. Vlaanderen telt nu 238 trajectcontroles, verspreid over 135 locaties. Daar komen er nog 161 bij. “Trajectcontroles zijn essentieel om de veiligheid op onze wegen te verhogen”, vindt Peeters. 

98 reacties

  • dirk waterinckx

    2 jaar geleden
    Er zal daar door nt minder of meer ongevallen gebeuren,gezien er 0 tollerantie zal heersen is dat overduidelijk 0,0 gezondheid en of veiligheid maar puur kassen en nog eens kassen 1 km teveel zal paar honderd euro s kosten niets meer niets minder daar is het hem helemaal om te doen puur geldklopperij voor de heren van de wetstraat en daar zal het verdeeld worden van zak naar zak !
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    op deze kaart staan enkel de trajectcontroles op de gewestelijke wegen; de trajectcontroles op de gemeentelijke wegen (geïnstalleerd door de gemeentes) staan niet op deze kaart.
  • Steven van Sas

    2 jaar geleden
    Begin eerst met geloofwaardige snelheidslimieten. Er zijn hier in de buurt nog maar een paar plaatsen waar je 70 mag en al de rest is 50 en 30. Dan kan je wel mensen beboeten. Als we nu gewoon 100€ meer taks betalen, laten ze dan die onzin voor wat het is?
  • Carmen De Gussem

    2 jaar geleden
    Eigenlijk moet je constant op je dashboard kijken of je niet te snel rijdt en ben je zo minder opmerkzaam voor wat er op de weg gebeurt en al die controles zijn er maar om het geld uit onze zakken te slaan. De politici zoals vooral de zakkenvullers die de liberalen zijn hebben geen last van geldboetes want zij hebben allemaal wagens met chauffeur die door ons betaald worden.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    De traject controles (nu nog) is een uitrol voor de komende E rijders.Als men denk dat men gratis gaat rijden eens de E wagen is ingeburgerd zit men verkeerd.Denk je dat vader Staat zijn 22.5 miljard per jaar eens benzine en diesel wegvalt aan taksen gaat ontberen ,niks minder waar,betalen gaat men en wel ieder km.