Memphis Depay treurt.
Volledig scherm
Memphis Depay treurt. © AP

Spaanse media zien trieste nieuwe realiteit bij FC Barcelona: “Als je Ronald Koeman niet mag, ontsla hem dan”

CHAMPIONS LEAGUE“Het is wat het is”, “de trieste realiteit” en “arm Barça”. De krantenkoppen onderstrepen vandaag wat Ronald Koeman gisteren ook al zei na de met 0-3 verloren wedstrijd tegen Bayern München: “Dit is het beste wat we konden doen.” Achteraf kwam het Barça-bestuur ook bijeen in een spoedvergadering.

14 reacties

  • Christiaan Vernist

    3 jaar geleden
    Wat doen in godsnaam die 3 Nederlanders bij Barcelona? Is het omdat ze gratis konden komen? Telkens daar een Nederlander trainer is kopen/komen er daar Nederlanders die niet mee kunnen. Buiten die trainer.
  • Paulus de Mos

    3 jaar geleden
    3/0 maar ? dan zijn ze er toch op vooruit gegaan zonder Messi , scheelt toch 5 doelpunten met de vorige keer
  • David Lievens

    3 jaar geleden
    Decennialang boven hun stand geleefd en nu zullen ze wegzakken. Financieel wanbeleid en dat hoopten ze verder te zetten met hun superleague, gelukkig is dat mislukt. Ze wonnen Europese bekers omdat ze massa’s schulden mochten maken van La Liga. Nu zullen ze vervallen tot een middenmotor.
  • Patrick De Ryck

    3 jaar geleden
    Bayer munchen is gewoonweg een heel goede ploeg!
  • Dirk Doms

    3 jaar geleden
    Koeman is een overroepen trainer, mislukt bij Everton en de nationale ploeg. Dat Barca in een overgangsfase zit hoeft niet slecht te zijn. Ze proberen jonge spelers uit hun eigen talentvolle jeugd in te passen en dat zal op termijn lonen. Alleen spijtig dat een topclub geen respijt wordt gegund.