Jelle Vossen werd in het slot met rood van het veld gestuurd.
Volledig scherm
Jelle Vossen werd in het slot met rood van het veld gestuurd. © Eleven

Jelle Vossen komt er met 1 speeldag schorsing vanaf na armslag en rode kaart tegen Cercle

Jupiler Pro LeagueJelle Vossen wordt één speeldag effectief geschorst na zijn rode kaart afgelopen weekend. Hij krijgt twee speeldagen voorwaardelijke schorsing en een boete van 2.000 euro. Dat heeft het Disciplinair Comité voor het Profvoetbal beslist. Het Bondsparket had nochtans een zwaardere straf van drie speeldagen en een boete van 3.000 euro gevorderd tegen de spits van Zulte Waregem.

28 reacties

  • christian debels

    3 jaar geleden
    heb al veel grotere arbitrageflaters gezien die veel te soft bestraft zijn geweest. Niet overdrijven he. 1 week is voldoende denk ik
  • René Van Halen

    3 jaar geleden
    Armslag? Mij lijkt dit eerder een goed stukje theater.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Hij raakt hem amper en van zodra Velkovski iets voelt stort hij morsdood neer ter aarde. Terechte beslissing en correcte straf.
  • Jacques Leonard

    3 jaar geleden
    Jelle is een faire speler, ja hier ging hij over de schreef. 200% zelfs. Maar de talrijke foutieve schoppen die hij moest incasseren en die niet bestraft werden dreven hem tot zulke actie. Niet goed te praten, neen zeker niet. Jullie denken over hem wat jullie willen, maar voor mij blijft hij één van de sportiefste spelers in de Jupiler Pro League.
  • Reygaerts raf

    3 jaar geleden
    "“Het is een ernstige vorm van agressie, totaal onaanvaardbaar, en moet steng beteugeld worden." resultaat 1 speeldag, ge zou voor minder slaan ! En die indicatieve tabel mag duidelijk ook de vuilbak in. Doen zoals in Engeland, vaste straffen per type kwalificatie ZONDER beroepsmogelijkheden, tzou rap gedaan zijn, maar hebben die "organen" en advocaten geen werk meer hee.