Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bij L’Équipe waren ze minder onder de indruk: Franse sportkrant buist twee spelers van Club Brugge na stunt

Champions LeagueDe stunt van Club Brugge tegen Paris Saint-Germain krijgt heel wat aandacht in buitenlandse media. Ook in de toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe wordt de match uitgebreid besproken, al gaat het vooral over wat er verkeerd liep bij de Parijse grootmacht. Van Club was de krant ook niet echt onder de indruk, zo blijkt uit de punten die de spelers van Philippe Clement krijgen. Twee Bruggelingen worden zelfs getrakteerd op een onvoldoende.

45 reacties

  • Etienne Durinck

    3 jaar geleden
    Neymar ? Van die 'grote ster' blijft er nu duidelijk nog een meelopertje van over. Messi ? Die zijn 'hyper' talent lijkt reeds een paar jaartjes met pensioen. En Mbapé heeft een duidelijk probleem met een blessure. En het spel van PSG ? Daar zijn massa's afval in te zien. Dit is helemaal geen topploeg. Ze zullen geluk moeten hebben om de kwart finale te halen. Maar zelfs dit zie ik niet gebeuren.
  • Voets Paul

    3 jaar geleden
    Groot gelijk hebben ze je moet het nuchter zien he
  • Guy Van Becelaere

    3 jaar geleden
    Messi, Embapé, en Neymar, samen op het veld dat werkt niet , de gaan de beker met de grote oren zo niet winnen !Hun verdediging is een zift , Brugge was gewoon beter !!
  • Eric Freys

    3 jaar geleden
    en ze hebben gelijk ... het had 3-1 kunnen en moeten zijn
  • victor vandesande

    3 jaar geleden
    We zullen het maar op het spreekwoordelijke franse chauvinisme houden zeker.