Play4
Volledig scherm
© Play4

William Boeva kritisch voor media: "Laat mensen met een beperking presenteren”

ShowbizzWilliam haalde (31) vandaag de kranten over een incident waar enkele jongeren hem uitlachten. In ‘De Cooke & Verhulst Show’ getuigt de stand-upcomedian over het voorval, zijn leven in een rolstoel, het boek dat hij aan het schrijven is en de impact van zijn beperking op z'n relatie. Volgens Boeva komen mensen met een beperking komen nog altijd te weinig in de aandacht.

9 reacties

  • Ivan Smissen

    3 jaar geleden
    Ben Crabbé mag toch presenteren en die sympathieke jagger heeft toch ook dwerggroei.
  • diane roelant

    3 jaar geleden
    Het is heel erg dat mensen met een beperking worden uitgelachen of bekritiseerd ,niemand kiest toch voor een beperking ,wees gewoon blij als je er geen hebt en bewonder die mensen hoe ze er op hun manier kunnen mee omgaan.
  • Kim Joos

    3 jaar geleden
    Mensen met een beperking zijn mensen de meer kunnen dan ze denken ik zie da elke dag op mijn werk en ik ben fier op mijn beperking
  • eric meers

    3 jaar geleden
    Als mensen met een handicap beter of gelijkwaardig zijn om een bepaalde job uit te oefenen moeten ze zeker de kans krijgen maar ik vind het niet normaal dat men een job zou moeten krijgen omdat men een handicap , andere kleur , vreemde roots heeft .
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Zou dat in de eindtermen staan, op een respectvolle en zelfs lieve manier met elkaar omgaan. Waarom dat nodig is en welke zelfs de voordelen zijn voor de eigen geestelijke ontwikkeling.