Marc Degryse looft Philippe Clement in HLN Sportcast: “Hij durft beslissingen te nemen en heeft geen schrik voor zijn positie”

HLN SportcastPhilippe Clement zette Ruud Vormer op de bank en bracht Mats Rits aan de aftrap tegen PSG. “Dit had ik in geen 1.000 jaar gedaan”, klonk het vooraf bij Jan Mulder. Maar na afloop kreeg de Club-coach wél gelijk. “Verrassend dat ‘brave Philippe’ zo’n zware beslissing durfde te nemen”, aldus Marc Degryse in onze nieuwste HLN Sportcast.

9 reacties

  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    Mensen als PC lullen maar wat raak en kennen niets van voetbal.
  • Hans Willems

    3 jaar geleden
    Dretie, duidelijk dat jij niets van voetbal kent. Rits loopt meer en dit was een match voor spelers met een goed loopvermogen. Als Vormer gespeeld zou hebben, zou PSG veel meer tijd en ruimte gehad hebben en zo meer en betere kansen gecreëerd. Dit was de perfecte opstelling, tot spijt wie het benijdt.
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Maar wel een verkeerde keuze. Met Vormer in plaats van Rit hadden ze misschien zelfs gewonnen. De vermaarde krant l'Equipe zag het zo : Rits probeerde de ganse wedstrijd hem weg te steken !
  • Mariusz Krzesinski

    3 jaar geleden
    Chapeau voor Philippe Clement, voor zijn professionaliteit, de fisieke en mentale voorbereiding van de spelers. In de voetbal is alles mogelijk.
  • Ivan Bruyneel

    3 jaar geleden
    Vormer is hoe dan ook niet de snelste van het pak, of de hardste werker, dus eens iets anders uittesten in een wedstrijd waar ze in feite niets te verliezen hadden, waarom niet Pakte het niet, kon hij inkomen