BELGA PHOTO JAMES ARTHUR GEKIERE
Volledig scherm
BELGA PHOTO JAMES ARTHUR GEKIERE © BELGA

Vlaanderen blijft hoog scoren in de Europese vaccinatietop

In Vlaanderen zijn nu maar liefst 5.193.882 mensen volledig gevaccineerd, dat is 78,07 procent van de Vlaamse bevolking. Onder de volwassen bevolking zijn 4.833.309 mensen gevaccineerd, goed voor 90,12 procent van de Vlaamse volwassenen. Zo blijft Vlaanderen, wat het aantal volledig gevaccineerde volwassenen betreft, hoog genoteerd staan in de Europese top, na Portugal, Frankrijk, Noorwegen, Ierland en IJsland. Dat meldt het Vlaamse Agentschap Zorg en Gezondheid vandaag.

  1. Hoeveel werknemers krijgen maaltijdcheques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?
    Jobat

    Hoeveel werknemers krijgen maaltijd­che­ques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?

    De werkende Belg kan op steeds meer extraatjes rekenen: de voorbije vijf jaar is het gemiddeld aantal extralegale voordelen met 10 procent toegenomen. Om welke voordelen gaat het precies (en welke zijn aan een terugval bezig)? Welke rol spelen je functie, statuut, opleiding en de sector waarin je werkt? En wat met de verschillen tussen man en vrouw? Jobat.be zocht het uit.
  2. EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”

    “Het is net een beerput die open is gegaan”, zegt Bé De Meyer (60), die 16 jaar lief en leed deelde met de in opspraak gekomen Eddy Snelders (65). Deze week kreeg ze een zoveelste slag in haar gezicht. Via de media vernam ze dat hij al op zijn achttiende veroordeeld werd wegens openbare zedenschennis. “Zo pijnlijk”, zegt ze. Want ook dat wist ze niet. Net zoals ze nooit heeft geweten dat Snelders jarenlang hun gezin, familie en vrienden stiekem filmde op het toilet of in de douche. “Het is precies alsof ik iemand anders heb gekend.”