Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Dit heeft het Overlegcomité beslist: mondmasker afgeschaft in horeca en winkels, discotheken weer open met coronapas

Het Overlegcomité met alle regeringen van ons land heeft de coronamaatregelen besproken. Hieronder kunt u een overzicht vinden van wat er beslist is.

187 reacties

  • Marc Hayen

    3 jaar geleden
    Leuk landje waar een premier mensen tegen elkaar uitspeelt en zo aanzet tot haat. Ondertussen hoor je weinig hoe een minister van telecommunicatie aan een Italiaans privénummer raakte om vervolgens een Bart De Pauwtje te gaan doen wat buitenlandse kranten vlot publiceerden en hier in de doofpot kon.Zelfs Franse presidenten slagen niet om de pers zo te onderdrukken.
  • Liese VdVijver

    3 jaar geleden
    Welk is het veiligst? Een publiek waar iedereen gevaccineerd is en een coronapas op zak heeft, of, een publiek waar niemand gevaccineerd is maar wel getest is?
  • Regina Blanckaert

    3 jaar geleden
    Op terras/café/restaurant zouden gevaccineerden zich veilig voelen met covidsafeticket,want willen geen niet gevaccineerden naast zich,ik ben eens benieuwd hoeveel zich gaan afvragen als ze naast mekaar op het parcour staan om WK wielrennen te zien zich gaan afvragen wie naast hun staat,maar ja voor de sport is dit niet belangrijk meer dan moet alles wijken
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    Gino, als deVivaldi tegering al vele beslissingen heeft genomen, zoals jij schrijft, wat is dan de verdiensten van de regio regeringen in deze corona crisis ?
  • Liese VdVijver

    3 jaar geleden
    Wat is het nut van Brusselaars te discrimineren als meer dan de helft van de wereldbevolking niet gevaccineerd is? Trouwens, die virussen stoppen niet aan de grens van Europa, Belgie, de taalgrens of een stadsgrens.