AP
Volledig scherm
© AP

Daniel Craig hield emotionele afscheidsspeech na het filmen van de laatste James Bond-scène

CelebritiesJames Bond-ster Daniel Craig (53) kreeg hij moeilijk toen hij een aangrijpende toespraak hield om de crew van ‘No Time To Die’ te bedanken. De acteur barstte in tranen uit nadat de film was ingeblikt. “Dit was de grootste eer van mijn leven", aldus Craig. In de nieuwe 007-film, die op 30 september in de zalen komt, kruipt de acteur voor de laatst keer in de rol van James Bond.

10 reacties

  • Michael Ceelen

    3 jaar geleden
    Daniel Craig is een geweldige James Bond-acteur, net zoals Pierce Brosnan en Sean Connery dat waren (in hun tijd)! De films met Daniel Craig als JB zijn zo goed, dat veel oude Bond-films een hele trap lager staan.
  • Stephen Vandamme

    3 jaar geleden
    er is maar 1 Bond en dat is Sean Connery
  • Koen Verbeeck

    3 jaar geleden
    Dan kan hij nu hopelijk terug in de rol van Mikael Blomkvist kruipen..
  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    ALLE vertolkers v/d James Bond rol hadden hun verdienste ! ... NONKELJEAN
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Als figuur en fysiek wel de beste James Bond (in mijn opinie uiteraard) maar wel een te sentimentele James Bond - de politieke correctheid weet je wel ? Ik ben benieuwd wat de volgende JB zal zijn. Genderfluid of zo, of toch minstens vegetariër en groen ? De beste James Bond als karakter was de rol gespeeld door Sean Connery maar dit zou nu niet meer mogen - te sexistisch, te macho, rookte, enzovoort enzovoort. Ik vrees dat de volgende JB een watje zal zijn zoals dat nu hoort.