BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Zes luttele seconden verwijderd van goud: waar liep het mis voor Wout van Aert?

WK WielrennenZes seconden trager dan Filippo Ganna. Een paar keer met de ogen knipperen. Waar heeft Wout van Aert het goud laten liggen in de tijdrit op het WK wielrennen? Was het die kleine slipper? Die ene bocht die dat tikkeltje trager ging? Of deelde hij net iets minder goed in? De waarheid is nog pijnlijker: “Wout reed de perfecte race.”

66 reacties

  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Supporters zonder verstand, zullen er altijd zijn, best dat er geen kartonnen borden waren deze keer, mensen je helpt je favoriet niet door in de weg te gaan staan integendeel, 4 seconden had hij kunnen hebben. Maar je weet nooit de jager ging dan misschien ook sneller.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    Het feit dat het publiek te ver over de weg hing zal hem ook niet geholpen hebben. Zijn tegenstander is ook een man die zich op niks anders moet focussen. Het wereldkampioenschap van zondag, daar zit die waarschijnlijk ook niet mee in zijn hoofd.
  • ERWIN minnebo

    3 jaar geleden
    Ik ben volledig akkoord met Tom Vanrensbergen, Het zijn de supporters die 10 seconden hebben afgenomen van Wout, jawel, kijk maar nog eens op de beelden. Een tijdrenner snijdt alle hoeken kort af, en volgt de zo recht mogelijke lijn. Dat kon Van Aert niet want die supporters stonden in het midden van de baan, weet men dan niet dat een persoon altijd schrik heeft om iemand te raken en dus attentie doet op het volk en niet meer op de weg of op de manier van trappen. Dank U supporters.
  • Kris Bouwens

    3 jaar geleden
    Zolang hun doel is om goud te halen, ben ik supporter
  • Lisette Van Eester

    3 jaar geleden
    Als er geen beklimmingen in voor komen is Ganna onklopbaar.