BELGAIMAGE
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAIMAGE

Rob de Nijs komt ondanks parkinson nog één keer naar ‘t Sportpaleis: “Eigenlijk had ik het 15 jaar geleden al moeten weten”

MUZIEKPijn doet zijn parkinson niet. Maar het idee dat hij door die ziekte geen afscheid zou kunnen nemen van zijn fans, bezorgde Rob de Nijs wel hartzeer. En dus treedt de 78-jarige Nederlander straks voor de allerlaatste keer op in Vlaanderen, op 21 november in het Sportpaleis. Zijn handen zullen bibberen, ja. En er zal een stoel staan op het podium ter ondersteuning, maar een laatste keer knallen zal hij. “Iedereen mag huilen, behàlve ik.”

  1. Deze Swifties hebben hun idool altijd bij zich: “Ik kon niet meer wandelen en belandde in een rolstoel. Taylor Swift hielp me erdoor”
    PREMIUM
    2

    Deze Swifties hebben hun idool altijd bij zich: “Ik kon niet meer wandelen en belandde in een rolstoel. Taylor Swift hielp me erdoor”

    Tranen en jolijt bij de Swifties. Na amper een dag is ‘The Tortured Poets Department’ — het nieuwe album van Taylor Swift (34) — de meest gestreamde plaat in de geschiedenis van Spotify. Drie Vlaamse Swifties vertellen over de impact van Taylor Swift op hun leven, de duizenden euro’s die ze al uitgaven aan haar én de boodschap achter het nieuwe album. “Na vijf jaar is mijn sleeve van Taylor Swift af. 7.000 euro, maar mijn vriendin ging meteen akkoord", vertelt Mike (34).
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.