© Vijf

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Astrid: “Heb John jaren boven water gehouden”

Astrid Coppens (34), in een vorig leven Astrid Bryan, heeft haar ex-man John tijdens de laatste jaren van hun huwelijk financieel boven water gehouden. Dat zegt ze vanavond in het Vijf-programma Astrid. “Ik heb zelfs de huur van zijn bureau betaald.”

tdl

Omgeven door een papierberg die elke maand een centimeter dikker wordt, vertelt Astrid Coppens dat de rechtszaken tegen haar ex-man en haar ex-manager “de nagel aan haar doodskist zijn” omdat die twee “onder één hoedje spelen om mij financieel te ruïneren”. Op de vraag waarom haar ex-man John Bryan twee miljoen dollar van haar eist en de opmerking dat hij toch de miljonair was, antwoordt Astrid: “Ik heb zijn kop heel veel jaren boven water gehouden. Ik heb stortingen gedaan omdat de hypotheek niet kon worden betaald, of de huur van het bureau. Je bent getrouwd, en ik vind dat niet meer dan normaal dat je elkaar helpt en steunt.”

Astrid benadrukt tegenover een vriend dat ze haar ex-man “heel veel geld heeft betaald om hem uit mijn leven te krijgen”. “Hij heeft mij nooit alimentatie betaald, ik heb nooit geld van hem gekregen en twee jaar na de scheiding komt hij terug om nog meer geld. Ik denk dat hij geld nodig had.”

Astrid vertelt dat haar advocaat een fortuin kost. In één maand tijd vroeg hij ruim 52.000 euro. “Al zijn er ook kalme maanden. In augustus was het maar 21.000 euro.”

Astrid, Vijf, 20.35 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER