Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Twee op de drie Belgen vóór verplichte vaccinatie

Twee op de drie Belgen zijn voorstander van een verplichte vaccinatie tegen het coronavirus in ons land. Dat blijkt uit een enquête van RTL INFO en de krant Le Soir. 

55 reacties

  • Rudi Oosteyn

    3 jaar geleden
    Waarom een vaccin nemen wat genetisch gemanipuleerd is verplichten en waar men geen garantie bij krijgt want de farmaceutische industrie de regering en degene die het je inspuit neemt geen verantwoordelijkheid ...dus dat zegt al genoeg!!
  • Jori Rotthier

    3 jaar geleden
    precies toch niet he... waar halen jullie die cijfers toch altijd? 57% van de brusselaars? zoveel zijn er zelfs niet gevaccineerd. 0% zit te wachten op een nieuwe lockdown
  • Wesley Kenis

    3 jaar geleden
    Laten we even de zin "de gevolgen maar dragen" onder de loep nemen: elke vaxxie tekent een papiertje dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de gevolgen van HUN beslissing...dus dan moeten ze die ook maaar nemen en moet de mutualiteit ook NIET tussenkomen voor hun deelname aan HUN experiment. Wij wappies hebben dat NIET getekend, dus voor ons is de mutualiteit nog WEL verantwoordelijk...dus komaan toon dan ook maar eens jullie "soldariteit"..of is dat allemaal toch niet zo onschuldig dat "prikje"
  • monique dewaele

    3 jaar geleden
    Fase 3 van de klinische testen loopt tot oktober 2022 voor het Moderna vaccin en mei 2023 voor het Pfizer vaccin -kortom de gevolgen op termijn zijn nog niet gekend. Daarom kan een verplichting niet -het is al erg dat gezonde jongeren van 12-18 gevaccineerd worden - een groep waar amper een risico is - het gidsland Israel leert ons ook dat de duur van de bescherming amper 6 maanden is -
  • Engels Louis

    3 jaar geleden
    verplichting NEE, maar wie niet wil moet de gevolgen van zijn keuze dragen. Het kan niet zo zijn dat je geen vaccinatie wil en anderen dan maar gaat besmetten. m.a.w. wie niet wil kan niet dezelfde vrijheden hebben dan wie wel wil.