Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo. © REUTERS

Cristiano Ronaldo drie jaar lang voor 288.000 euro opgelicht

Premier LeagueDrie jaar lang voor maar liefst 288.000 euro worden opgelicht door een reisagent. Het gebeurde Cristiano Ronaldo tussen 2007 en 2010. Ook zaakwaarnemer Jorge Mendes en gewezen Man United-aanvaller Nani werden opgelicht. 

19 reacties

  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Dus als ik sommige hun reactie's lees als men 10 tallen miljoenen lees mag je opgelicht worden .Wat niet van u blijf je af het is en blijft diefstal
  • Kris Schrijvers

    3 jaar geleden
    Flauw reacties hier. Iedereen weet toch dat hij veel aan goede doelen geeft . Oplichting is oplichting, maakt niet uit of je veel verdient.
  • Hubert Creus

    3 jaar geleden
    Pffff... de reactie van sommigen. Als je nu 1€ of 10 tallen miljoenen €, het is en blijft jou geld en niemand heeft het recht je op te lichten. Het is en blijft diefstal nog erger oplichting en misbruik van vertrouwen.Nog dit indeed hij verdient miljoenen maar ieder van ons die de kans zou hebben doet hetzelfde, bij sommigen is het pure jalousie denk ik.
  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    Dit is toch een teken dat deze rijke voetballers hun kapitaal of hun geld niet goed beheren doordat ze pas na jaren zien dat ze opgelicht zijn .
  • FRITS VERSTRAETEN

    3 jaar geleden
    Het gaat niet over zakgeld en over enkele minuten werken het gaat over bedrog oppakken deze fraudeurs en ook bij de gewone mensen,het gerecht is veel te mals deze personen die hele gezinnen in de afgrond kunnen sturen