Gabby Petito en haar verloofde Brian. Naar de buitenwereld toe leken ze het perfecte koppel.
Volledig scherm
Gabby Petito en haar verloofde Brian. Naar de buitenwereld toe leken ze het perfecte koppel. © Instagram

Lichaam Gabby meer dan waarschijnlijk gevonden, huiszoeking bij ouders van verdwenen verloofde

De politie in de Amerikaanse staat Wyoming heeft een lichaam gevonden dat “overeenkomt” met de beschrijving van de vermiste 22-jarige Gabrielle ‘Gabby’ Petito. Dat meldt de FBI. Haar vermissing houdt de Verenigde Staten al dagen in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) waren op roadtrip door de Verenigde Staten toen de jonge vrouw plots verdween. Laundrie daagde thuis alleen op, maar is nu zelf ook spoorloos. De politie kamde vorig weekend een uitgestrekt natuurreservaat uit, maar dat leverde niets op. Bij zijn ouders werd nu een huiszoeking uitgevoerd. De zoektocht gaat dus verder, maar er wordt ook ernstig rekening gehouden met de mogelijkheid dat hij uit het leven gestapt is.

21 reacties

  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    De lijkschouwing wees al uit dat het moord is.
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Veel sterkte voor de familie, ik zou ook nog niet iemand veroordelen of de schuld bij deze of de andere leggen zolang er nog geen enkele duidelijkheid is. Wat wel waar is in deze hele tragedie is dat je iemand pas echt leert kennen als je er intens mee samenleeft of mee samen woont, dan komen al die kleine dingen tevoorschijn die elkaar aantrekkelijker kunnen maken maar ook kunnen afstoten en de manier waarop m'n daar reageert. Jammer dat dit op een afgelegen plaats gebeurde waar geen hulp was.
  • Ronny Van Loock

    3 jaar geleden
    Te hopen dat je dat als ouder of grootouder nooit moet meemaken …
  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    Dit is waarom ieder meisje zou moeten zelfverdediging (of een gevechtssport) leren. Kan altijd eens van pas komen.
  • Ann Meersman

    3 jaar geleden
    Goed dat ze dat meisje snel gevonden hebben. Daar gaat dat precies sneller om in een groot natuurgebied iemand te vinden…