Onze AA Gent-watcher Rudy Nuys over de Buffalo's.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze AA Gent-watcher Rudy Nuys over de Buffalo's. © Photonews

Labiel team en financiële limieten: waarom AA Gent met 7 op 21 onderaan bengelt

AA GentEr is geen sprake van paniek bij AA Gent, maar de Buffalo’s kunnen onmogelijk tevreden zijn met 7 op 21 en de 16de plaats die daarmee gepaard gaat. Op zoek naar de redenen voor de gemiste start van de Buffalo’s, is een gebrek aan stabiliteit het sleutelwoord.

8 reacties

  • etienne vijverman

    3 jaar geleden
    hier in de JPL kan iedereen van iedereen winnen alleen Club & Genk hebben de beste kern en het niveau gaat ieder jaar een beetje achteruit ten opzichte van andere landen
  • dirk claeys

    3 jaar geleden
    Gent treft vandaag op oude gewoontes, hun bestuur, een trainer, Odidja een Kums, horen echt thuis in de rechtse kolom vandaag!
  • Alex Zoete

    3 jaar geleden
    Gent zit in sukkelstraatje. Een ploeg die niet meer dan een midden motor is. Een coach die al jaren over zijn piek is en een voorzitter die zijn eigen flauwe kul gelooft. Toch hoop ik dat Gent terug uit het dal kan klimmen en terug top 6 speelt
  • Herman Valaert

    3 jaar geleden
    Leve Gent
  • Didier Heggerick

    3 jaar geleden
    Er zijn geen topclubs in Belgie meer ,is vechten tegen de financiële overmachten ,beste is meegaan of vergaan met een oude denkpiste zoals ivan en lou ,zonder risco's is er niemand groot geworden !