Aan de campus Plateau, middenin de Gentse studentenbuurt, werd de student zwaargewond aangetroffen
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de campus Plateau, middenin de Gentse studentenbuurt, werd de student zwaargewond aangetroffen © Wannes Nimmegeers/RV

“Wie heeft mijn zoon neergeslagen?”: mama van Dali (20) vraagt om duidelijkheid nadat student zwaargewond werd gevonden in Gent

“Eén uur heeft het gescheeld of Dali was er niet meer.” Aan het woord klinkt een emotionele Barbara De Decker. Volgens de Gentse spoeddienst was het menens: de verwondingen waarmee een voorbijganger haar zoon Dali van Buynder (20) zaterdagnamiddag in Gent-centrum aantrof, waren dodelijk. De student werd binnengebracht met een hersenschudding, grote hoofdwonde, gebroken oogkas en inwendige bloedingen. “We weten nog steeds niet wat zich die vrijdagnacht in de Overpoortstraat heeft afgespeeld.” 

10 reacties

  • Peter Vergauwen

    3 jaar geleden
    Justitie doet nog steeds zijn werk niet. Wat wil je met al die socialistische wereld vreemde rechters. Ons systeem kost veel en werkt niet . Belachelijk voor woorden.
  • Johan Janssen

    3 jaar geleden
    Dit is nog maar het begin, wat wil je met onze sterke vlaamse leiders. Ze wouden chaosen wanorde. Ze oogsten wat ze zaaien. Veel plezier in onze nieuwe wereld.
  • Franc saas

    3 jaar geleden
    hangen er dan in deze toch beruchte buurten geen camera's ? als hij is neergeslagen en men kan de dader(s) vatten, dat dan toch rechters eens fikse straffen uitspreken .
  • Mich Vanderhoydonck

    3 jaar geleden
    Is feesten van 21 uur tot 02 uur of 5 uur lang ,zoals vroeger niet voldoende ? Verder is enkel maar geweld en sex op de schermen te zien ,en daar zit de jeugd continu aan gekluisterd ,samen met de (a) sociale media .
  • René Tolenaars

    3 jaar geleden
    De lafaards die dit op hun geweten hebben veroordelen voor poging tot doodslag.