BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hoe Wout van Aert afrekende met kampioenschapscomplex en nu medailles aan elkaar rijgt: “Wout is een winnaar. Zilver boeit hem niet”

WK wielrennenZelf vond hij zijn zilveren medaille in de tijdrit maar niks — weer tweede — maar zou er een straffere kampioenschapsrenner zijn dan Wout van Aert (27)? In 16 EK’s, WK’s en Olympische Spelen stond hij 14 keer op het podium. “Hij kan meer op de grote momenten. Een kenmerk van grote klasse.”

27 reacties

  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    op het gebied van prestaties is VA diegene die de trui verdiend , dat zegt ook MVDP. Maar een WK is een eendagswedstrijd en een dosis geluk speelt grote parten in het slagen ervan .Hopelijk krijg ik een spannende koers te zien met een verdiende winnaar wie het ook mag wezen .Succes aan allen !
  • Andy Van Daare

    3 jaar geleden
    Marika Peeters : welke koersen bekijkt U dan? WVA verstopt.zich net zelden! Hoeveel keer heeft hij het laatst jaar niet op kop gereden tegen beter weten in? En nog vaak winnen. In de Tour op de Mont Ventoux of in de tijdrit verstopt hij zich ook zeker? Wees toch eens eerlijk... En ego verre van, hij mag zeggen dat hij am genoeg ereplaatsen heeft., wie doet hem dat na?
  • Kim Jaspers

    3 jaar geleden
    jos dedecker.. supporter van Mvdp zeker aan uw dagelijkse commentaren te zien
  • Rudy Deblauwe

    3 jaar geleden
    @Jos: + ritten in de Tour de France, Amstel, Gent Wevelgem en nog een pak andere. 2 x zilver op vorig WK, Olympische medaille… man, man, man…
  • Johan Maddens

    3 jaar geleden
    jos dedecker , even ter info .Ook nog twee ritten in Tirreno Adriatico en vier ritten in ronde van Brittanie . Om je maar op de hoogte te houden !