Alec Segaert haalde de bronzen medaille binnen op het WK tijdrijden.
Volledig scherm
Alec Segaert haalde de bronzen medaille binnen op het WK tijdrijden. © Photo News

De vierde medaille is binnen! Alec Segaert vecht zich met 52 honderdste van een seconde naar brons, goud voor de Deen Gustav Wang

WK wielrennenMet 52 honderste van een seconde. Alec Segaert heeft België een vierde medaille op het WK wielrennen bezorgd. De Europese kampioen tijdrijden werd in Brugge nipt derde. Het goud was voor een indrukwekkende Gustav Wang uit Denemarken. Cian Uijtdebroeks werd 6de, Jonathan Vervenne werd derde Belg op een 15de plaats.