Damien Tarel (28)
Volledig scherm
Damien Tarel (28) © TPMP

Fransman (28) die Macron klap in gezicht gaf, heeft "geen enkele spijt”

De toeschouwer die Frans president Emmanuel Macron in juni een klap in het gezicht gaf, herhaalt “geen enkele spijt” te hebben over zijn daad. Dat zei Damien Tarel (28) gisteravond in de talkshow ‘Touche pas à mon poste’. De man mocht tien dagen geleden de gevangenis verlaten na het uitzitten van zijn drie maanden celstraf.

6 reacties

  • David Gilliet

    3 jaar geleden
    Het ergste is dat een kopstoot beter had geweest voor die president van mijn voeten...
  • Jeroen Beckers

    3 jaar geleden
    Wat zou hij er van vinden als ik dat bij hem doe, ook zonder enige spijt? Het soort figuren dat altijd roept op law and order, zolang ze daar zelf maar niet moeten aan voldoen.
  • Jean Vandepitte

    3 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk om zo'n man nog een podium te geven, of het nu over de president van Frankrijk ging, of over een andere Fransman. Je doet zoiets gewoon niet.
  • Karel De Martelaere

    3 jaar geleden
    3 maand effectief voor een bitchslap aan een president. Onze politieagenten worden aangevallen met wapens, door ´jongeren´. Welke straf zullen zij krijgen? En de daders van zinloos geweld zoals in Gent afgelopen weekend? Een herstelgesprekje en een vermanend vingertje zullen wel weer volstaan.
  • Alex Cornil

    3 jaar geleden
    Bon, de jongen heeft zijn moment de gloire gehad... Waarom nog verder aandacht besteden aan zoiets? Uiteindelijk een fait divers in de geschiedenis!