Lior Refaelov met z'n Gouden Schoen (het podiumexemplaar) in januari.
Volledig scherm
Lior Refaelov met z'n Gouden Schoen (het podiumexemplaar) in januari. © Photo News

Lior Refaelov krijgt vanavond zijn Gouden Schoen overhandigd

Gouden SchoenTip voor de Anderlecht-supporters: kom op tijd naar het stadion. Voor de aftrap van de match tegen AA Gent krijgt Lior Refaelov (35) namelijk zijn Gouden Schoen uit handen van onder meer Stephan Keygnaert, chef voetbal bij ‘Het Laatste Nieuws’ (DPG Media).

6 reacties

  • moons fons

    3 jaar geleden
    Fijn persoon, goede voetballer met normen en waarden maar géén Gouden Schoen !
  • Jose Van Hauwaert

    3 jaar geleden
    Tja Rik, bij Brugge weggepest, in Antwerp weer voetbalgenot gevonden met de gouden schoen erbovenop. Nu bij RSCA de patron van de Jonkies aan het worden, zal daar nog veel diensten bewijzen want hij is nog altijd 8 jaar jonger dan ene Simons die bij brugge speelde nog niet heel lang geleden. Hij heeft al gezegd dat hij brugge nooit meer kan waarderen door de manier waarop hij behandeld werd, Ceulemans idem.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Ja Rik, zijn laatste 2 seizoenen bij Brugge was hij overbodig en mocht hij de bank warm houden. Bij Antwerp werd hij weer voetballer en daar dankt hij de Gouden Schoen aan.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Rafa is voor eeuwig en altijd een Bruges Boy die de Gouden Schoen won met Antwerp en de mauvekes vernederde in de finale van de Beker van Belgie en die nu zijn trofee overhandigd krijgt in Het Parkske. Dat moet toch fantastisch prettig zijn voor de supporters van de mauvekes om alzo ook nog eens iets te kunnen vieren. Het wordt een Gouden Schoen met rode en blauwe schoenveters.
  • Dominique Chapelle

    3 jaar geleden
    T gaat niet bij wie hij die gekregen heeft of waar hij die ontvangt. Hij heeft die gewonnen door de beste speler te zijn . En moest hij er nog eentje bij doen voor zijn glansrijke carrière als voetballer zou hem gegund zijn