.
Volledig scherm
. © Ghyselinck/Photo News

Ook Groen wilde geld uitdelen aan 3M: “Fabriek is milieuvriendelijk”

Ook de partij Groen wilde geld uitdelen aan chemiebedrijf 3M. In 2000 en 2003 zetten Vera Dua en Ludo Sannen, toen beide groene ministers van Leefmilieu voor Agalev, het licht op groen voor een federale belastingaftrek voor 3M. Dat deden ze door het chemiebedrijf een attest te geven dat moest aantonen dat 3M een “milieuvriendelijk karakter" had. Opvallend, want Groen wijst al maandenlang op de politieke verantwoordelijkheid van andere partijen. 

103 reacties

  • jean van belle

    3 jaar geleden
    En de gewone man overstelpen, nee wurgen , met regelgeving en administratie waar zelfs hun eigen administratie niets van snapt.Dikke proficiat.
  • Jan geussens

    3 jaar geleden
    Groen, waar ter plekke geheugen verlies wordt geleden
  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Carla Van Geel het zal zeker niet Bart De Wever geweest zijn die de vergunning gegeven heef.80 jaar socialisten en dan kan alles als het maar geld op brengt.En voor groen tellen dezelfde regels groen doet het voor de poen.
  • Roger Vanthillo

    3 jaar geleden
    Mijn naam is haas, ik weet van niets. Zowat de klassieke houding van Groen/links die zo overtuigd zijn van hun dogmatisch gelijk dat het steeds de anderen zijn. Ook het groene gemeentebestuur legde 3M niets in de weg. Over arrogantie en grenzeloze pretentie gesproken. Of is het gewoon lafheid ?
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Dit gebeurt dus overal, attesten onderteken in de veronderstelling dat alles wel in orde zal zijn. Dit gebeurt bij alle politieke partijen, bij de groene partij zal dit natuurlijk wel harder aankomen maar dit is geen uitzondering dus.