Night of the Proms
Volledig scherm
© Night of the Proms

Night of the Proms komt met speciale editie voor de zorgsector

MuziekOp vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 gaat in het Sportpaleis in Antwerpen de ‘Dankeditie voor de zorg’ van Night of the Proms door. Met dit evenement wil de Vlaamse overheid samen met Night of the Proms, Ziekenhuis Netwerk Antwerpen en GZA Ziekenhuizen alle Vlaamse zorgmedewerkers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet tijdens de coronapandemie.

8 reacties

  • ronny engels

    3 jaar geleden
    Leuk initiatief....maar wat met de medewerkers uit de supermarkten???? Zij hebben tot op vandaag ook veel moeten doorstaan. Hamstergedrag, agressiviteit,....
  • danny janssens

    3 jaar geleden
    Mooi initiatief , echter zijn er nog essentiele sectoren die geen dag hebben thuis gezeten tijdens de coronaperiode. Welk kado krijgen die? Die betalen nog eens extra voor het geld die de regeringen door ramen en deuren smeten. Een kado is niet altijd een kado!
  • Kim Mesorten

    3 jaar geleden
    De hhh moesten blijven werken want die vielen onder de zorg. Maar eveneens nu worden ze weer niet mee geteld. Elke keer de zorg iets extra krijgt vallen de hhh er niet onder maar als het gaat om blijven werken tijdens lockdown dan wel.
  • Melissa Scharmin

    3 jaar geleden
    Super initiatief voor de mensen die van dichtbij de pandemie hebben meegemaakt mensen zien sterven, de eenzaamheid van patiënten die niemand mochten zien deze periode. collega's die uitvallen en dus extra uren draaien ....👌🏻
  • An Peeters

    3 jaar geleden
    Mooi, maar geef de verpleging de opslag waar we al 20 jaar op roepen. Ik krijg geen cent extra om zondagnacht of op een feestdag te gaan werken, in een fabriek zou ik tot het driedubbel krijgen.