'K2 zoekt K3' deelnemer Remi De Smet.
Volledig scherm
PREMIUM
'K2 zoekt K3' deelnemer Remi De Smet. © DPG Media

Remi is momenteel topfavoriet in ‘K2 zoekt K3’: “Ik besef dat ik niet meteen door iedereen aanvaard zal worden”

TVWie Remi De Smet (19) afgelopen zaterdag aan het werk zag in ‘K2 zoekt K3’, beseft dat hij geboren is voor de showbizz. Deze Vlaamse student, die al sinds z’n kinderjaren fan is van Studio 100, hoopt nu op dat felbegeerde plaatsje naast Hanne en Marthe. “Ik heb een eigen Wikipediapagina en deed al mee in verschillende musicals. Mijn leven is geweldig, maar het nieuwe K3'tje worden zou mij nog net dat tikkeltje gelukkiger maken.”

8 reacties

  • Nico Lietaert

    3 jaar geleden
    Zo´n programma's krijg je als je 7 zenders moet vullen. Veel gezever.
  • Henri Demeer

    3 jaar geleden
    het einde van K3
  • ben eykenbos

    3 jaar geleden
    Sorry maar als k3 geen meiden groep blijft, dan ben ik overtuigd dat het snel gedaan zal zijn met het groepje. Of veel liedjes zullen ze niet meer kunnen zingen van vroeger. Stop die woke onzin aub
  • Jacco Nobel

    3 jaar geleden
    Vervanger(ster) voor Klaasje zal altijd een nederlander zijn omwille van de commerciele waarde.
  • Jacques Leonard

    3 jaar geleden
    Beste Remi, ik wens je veel succes in deze opgezette wedstrijd. Maar vind toch helaas dat K3 een meidengroep moet blijven. De overgebleven K3 leden hebben hun "wildcard" gebruikt voor een meid die wel zal passen bij hun, mits wat opleiding in het zingen. Hanne en Marthe waren ook geen zangtalenten. Klaasje stak er torenhoog boven. Maar met de nodige begeleiding, staan ze er toch. Succes.