Ontslagnemend Nederlands premier Mark Rutte (VVD).
Volledig scherm
Ontslagnemend Nederlands premier Mark Rutte (VVD). © ANP

Nederlandse premier Rutte extra zwaar beveiligd, na signalen van mogelijke aanslag of ontvoering

De Nederlandse ontslagnemende premier Mark Rutte heeft zware beveiliging gekregen na signalen dat hij mogelijk doelwit is van een aanslag of ontvoering. De minister-president wordt extra beveiligd door speciaal getrainde politiemensen van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. De dreiging komt uit de hoek van de georganiseerde misdaad, bevestigen bronnen aan onze collega's van AD na berichtgeving in de krant De Telegraaf maandagmorgen. 

5 reacties

  • Geert Coussement

    3 jaar geleden
    De dreiging komt uit de hoek van de georganiseerde misdaad: islam dus. 13.000 aanslagen op 20 jaar. betaal maar en leef samen. bedankt
  • Theo Dereu

    3 jaar geleden
    Er zijn al journalisten en schrijvers genoeg geweest die grondig hebben onderzocht waarom de Mocro-mafia niet te stoppen is. Hun tentakels zijn welverspreid en zitten diepgeworteld in hun gemeenschap. Er is op die informatie nooit geanticipeerd met politieke correctheid als (wereldvreemd) argument ook al is het een directe aanval op onze rechtstaten. Gaan we zo blijven verdergaan totdat elke politieker 24/7 beschermd moet worden ?
  • Eric Leysen

    3 jaar geleden
    De Europese leiders hebben het aan zichzelf te danken. Zakkenvullen en de mensen allerlei maatregelen opleggen, financieel uitmelken blijft niet ongestraft duren. Het zal de laatste niet zijn die bescherming nodig heeft.
  • Gilbert Rodts

    3 jaar geleden
    Die mannen hebben geduld he .
  • eddy wauters

    3 jaar geleden
    Eindelijk worden de daders eens aangepakt en is de bevolking niet zozeer meer het doelwit !