Remco Evenepoel in actie tijdens het WK.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel in actie tijdens het WK. © Photo News

‘Superknecht’ Evenepoel kijkt al vooruit na sterk WK: “Hoop in Lombardije seizoen nog wat extra kleur te geven”

WielrennenRemco Evenepoel (21) diende het vaderland met zijn favoriete wapen: de aanval. Ontketende een oorlog in volle hevigheid. Maar zag de twee Belgische generaals sneuvelen op het veld van eer. “Onze koers was perfect, het resultaat niet.” In de Ronde van Lombardije hoopt hij weer zélf mee te doen voor de zege. “Maar eerst denk ik dat eens een goed pakske friet ga eten.”

43 reacties

  • nicole haeck

    3 jaar geleden
    Hou je dan maar recht Remco, het zijn nog altijd de zelfde bochten
  • Henk Juwet

    3 jaar geleden
    Evenepoel wou zich alleen maar in de kijker fietsen maar op dat moment kon iedereen dat alleen waren de meesten veel slimmer om dat niet te doen nu Wout of Jasper niks hebben zijn zei de zondebok en loopt ene Evenepoel met de eer weg maar op het moment van de waarheid was hij er allang niet meer ten dienste van Alaphilippe want die had hij zeker en vast 100% niet kunnen volgen en daar had hij schrik van wees eerlijk man en ga knechten bij quickstep
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Remco moet zelf kopman worden en geen knecht spelen ...! Remco was de enige die sterk reed en voor wat ...? En de tactiek van de coach trok op niets Zelfs geen plan B...!
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Laten we eerlijk zijn Evenepoel is veel te goed om te knechten,de Belgen gingen achter hem rijden toen hij met een groepje voorop was in opdracht van wie?.Toen was het duidelijk dat Remco al in dienst aan het rijden was van Alap,iedereen in de kopgroep had het gat moeten dichtrijden behalve de Belgen.Heeft het met tactiek te maken of was er weinig vertrouwen in elkaar bij de Belgen?.Was het tactiek?, dan was het verkeerde tactiek. Quick Step is hier de grote winnaar!
  • Peter Van mol

    3 jaar geleden
    Remco was ook de enige Belg die kon knechten. De rest was te plat. Lampaert Roubaix winnen, lol