Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

INTERVIEW. Eventsector slaakt noodkreet: “In de Wetstraat denken ze dat crisis voorbij is, maar wij overleven amper”

Dit weekend zwaaien de deuren van de nachtclubs weer open, maar dat zorgt in de eventsector slechts voor een bescheiden vreugdedansje. “Wij zien nog altijd zwarte sneeuw.” De ‘Zomer van de Vrijheid’ is tegengevallen en dat snijdt. “Politici denken dat de crisis achter de rug is. Ze hebben geen flauw benul hoe zwaar wij het hebben.” Actiegroep ‘Sound of Silence’ legt een concreet voorstel op tafel om het tij te keren. “Als men nu niet ingrijpt, vallen er slachtoffers in 2022.”

40 reacties

  • Patrick Jacobs

    3 jaar geleden
    Wat hadden jullie nu gedacht. Ha met het covid safe ticket komt het wel goed.Wie een groen scherm voorlegt kan zo naar binnen. Maar de vaccinaties bieden geen garanties dat je niet besmet geraakt of bent eenmaal je binnen bent.En daarom wachten nog veel mensen af. Trouwens ik heb al 2 jaar een ticket besteld voor een event betaald veel geld. En nu is het uitgesteld tot 2023. Ik wacht al een maand op terugbetaling.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    De crisis begint nog maar. Ons geld gaat op aan energie. Vooral aan de belastingen in die energierekening.
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    Patrick Weyers je hebt 100% gelijk met de prijzen die ze vragen is het niet moeilijk dat ze in de problemen geraken , en dat wij minder consumeren.
  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    500000 niet ingevulde jobs bij de VDAB. Misschien iets erbij voor u?
  • Reduan Karyouh

    3 jaar geleden
    Eventsector das dan pech hebben, of moeten we weeral geld geven aan jullie